Loyens & Loeff kiest voor Kolpia Preventief Binnenklimaat Onderzoek

Loyens & Loeff geeft hoogwaardig juridisch en fiscaal advies aan internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Met wereldwijd circa 1.500 medewerkers, onder wie ruim 400 fiscalisten en ongeveer evenveel juridische experts, kan Loyens & Loeff zowel binnenlandse als internationale vraagstukken effectief structureren en begeleiden.

Loyens & Loeff neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus

Het jaarlijkse medewerkers tevredenheidsonderzoek toont aan dat men zeer tevreden is over het werken bij Loyens & Loeff.

Goede zorg voor medewerkers, de samenleving en een verantwoorde leef- en werkomgeving staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Zo heeft Loyens & Loeff in het kader van goed werkgeverschap gekozen voor het Preventief Binnenklimaatonderzoek van Kolpia.

‘De luchtkwaliteit is altijd goed’

Hans Jager, Hoofd facilitaire dienst: ”Door een preventief binnenklimaatonderzoek sluiten wij gezondheidsklachten van onze medewerkers als gevolg van het binnenklimaat uit. De luchtkwaliteit is altijd goed en dat heeft een positief effect op onze medewerkers en het ziekteverzuim. Luchtbehandelingskasten worden blijvend gecontroleerd en daardoor goed onderhouden. Hiermee verlengen wij de levensduur van de luchtbehandelingskasten. Dit bespaart uiteindelijk op de kosten.”

‘Samenwerking met Kolpia verloopt uitstekend’

“Afspraken worden altijd nagekomen. De rapportages zijn voorzien van een deskundig en duidelijk advies. Ze worden op onze locatie gepresenteerd. De rapportages en een uitgebreide fotorapportage worden ook aangeleverd op een CD-rom. Tot op heden zijn wij erg tevreden over de resultaten.”

Leestip: onze opdrachtgevers.